Camerabeveiliging

Ontdek UniFi Protect: innovatieve beveiligingscamera's

Beveilig met zekerheid, kies UniFi Protect van Dedicate-IT

Ontdek UniFi Protect: hoogwaardige beveiligingscamera’s voor jouw bedrijf

Welkom bij Dedicate-IT, jouw vertrouwde partner voor hoogwaardige beveiligingsoplossingen. Op zoek naar betrouwbare beveiligingscamera’s? Ontdek de UniFi Protect-lijn van Ubiquiti, een Amerikaans merk dat staat voor kwaliteit, transparantie en innovatie.

Waarom UniFi Protect:

  1. Amerikaanse kwaliteit: Kies voor betrouwbaarheid met UniFi Protect, een Amerikaans merk dat hoogwaardige beveiligingsoplossingen biedt zonder compromissen.

  2. Geen Chinese praktijken: Wij streven naar maximale transparantie en vermijden Chinese praktijken. Jouw privacy en veiligheid staan voorop.

  3. Lokale dataopslag: Jouw data blijft bij jou. Met UniFi Protect slaan we alle beelden lokaal op, zonder de noodzaak van abonnementen op externe servers.

  4. Modulaire uitbreiding: Of je nu een klein kantoor of een groot bedrijfspand hebt, UniFi Protect is eenvoudig uit te breiden. Pas het systeem aan op jouw groeiende behoeften.

  5. Gemakkelijk beheer via app: Volledige controle binnen handbereik. Beheer jouw beveiligingssysteem moeiteloos met de gebruiksvriendelijke UniFi Protect-app, waar je ook bent.

  6. Diverse cameraformaten: UniFi Protect biedt een breed scala aan cameraformaten, van discrete binnencamera’s tot robuuste buitencamera’s. Voor elk scenario de juiste oplossing.

Dedicate-IT: jouw partner in beveiliging

Wij staan voor meer dan alleen camera’s. Vanaf de allereerste bouwtekening tot aan de oplevering verzorgen wij het complete plaatje. Onze experts denken mee over de optimale plaatsing, trekken zelf de bekabeling, en zorgen voor een professionele installatie en configuratie.

Investeer in de veiligheid van jouw bedrijf met UniFi Protect van Dedicate-IT. Neem vandaag nog contact met ons op voor een advies op maat en ontdek hoe hoogwaardige beveiligingscamera’s het verschil kunnen maken. Beveilig met vertrouwen, beveilig met Dedicate-IT.

Wilt u weten hoe wij uw bedrijf kunnen helpen?

Heeft u vragen? Ideeën? Laat uw telefoonnummer achter en onze specialist neemt contact met u op.