Camerabeveiliging

Bent u opzoek naar betrouwbare camerabeveiliging? Dedicate-IT helpt bij het vinden van de beste camerabeveiligings-opties voor uw bedrijf, woning of bijvoorbeeld appartementencomplex in en om Rotterdam.

Maar waarom zou u camerabeveiliging overwegen? Steeds vaker hoort u van nare gebeurtenissen (diefstal, vernieling, mishandeling) rondom bedrijven en woningen. Zou het niet fijn zijn als u overtreders kan afschrikken of in het ergste geval alsnog kunt identificeren zodat zij gestraft kunnen worden voor wat zij hebben gedaan?

Camerabeelden kunnen zeer goed helpen bij het voorkomen van overtredingen. Camerabeveiliging werkt preventief! Overtreders houden zich liever verre van camera’s en gaan opzoek naar een ander pand, zonder camerabeveiliging.

Mocht een dader zich toch niet kunnen beheersen en toch de fout in gaan, dan heeft camerabeveiliging ook zin! De beelden op onze camerabeveiligingssystemen kunnen worden opgenomen en teruggekeken. Zo kan de politie de dader gemakkelijk identificeren en aanhouden. De dader zal uw pand dan in het vervolg wel overslaan.

Uw beveiligingscamera’s verzamelen bewijsmateriaal. De beelden geven u een onweerlegbaar bewijs. Samen bekijken wij waar we de camera’s het beste kunnen plaatsen.

Neem contact met ons op om samen te bekijken wat Dedicate-IT voor u kan betekenen op het vlak van camerabeveiliging.

Professioneel Alarmsysteem voor uw woning of bedrijf!

Projectje?

Overweegt u een professioneel camerasysteem?
Neem contact met ons op!