Systeembeheer

Systeembeheer

Tegenwoordig zien we dat de huidige systemen hoog scoren op stabiliteit en betrouwbaarheid. Echter is het zéér belangrijk periodiek onderhoud uit te voeren waarbij gecontroleerd wordt of alle updates zijn geïnstalleerd en de backup functionaliteit goed werkt. Dit zorgt er voor dat u kunt rekenen op uw systemen.
Omdat wij dagelijks bij verschillende klanten langskomen weten wij welke problemen zich voor kunnen doen. Wij voorkomen dan ook liever de problemen en storingen en doen dit middels ons uitgebreide systeembeheer.

Werkplekbeheer

Tegenwoordig is het normaal dat we toegang willen hebben tot de bedrijfsgegevens of we nu op kantoor, thuis of onderweg zijn. Het is belangrijk dat de ICT voorzieningen hierop ook zijn afgestemt. Zo is het belangrijk dat dit gebeurd met een goede beveiliging zodat vreemden geen toegang hebben tot uw gegevens.
Wij helpen u graag met advies op maat en kunnen zorgdragen voor uw complete werkplekbeheer. Bij incidenten zorgen wij voor een oplossing waarbij, indien nodig, snel een monteur op uw locatie langskomt.

Projectje?

Heeft u een leuk project voor ons?
Neem contact met ons op!