WiFI horeca

Verbind gasten met snelheid en gemak: onze WiFi, jouw perfecte horeca-partner!

Dedicate-IT zakelijke WiFi: verbinden met betrouwbaarheid

Optimaliseer je horeca wifi met Dedicate-IT

In de horeca is betrouwbare wifi van groot belang. Bij Dedicate-IT begrijpen we dat jouw gasten willen genieten van een probleemloze online ervaring, terwijl je personeel efficiënt kan werken. Onze op maat gemaakte wifi-oplossingen zijn speciaal ontworpen om aan deze behoeften te voldoen.

Gratis Wifi Check! Heb je problemen met de wifi in jouw horecazaak? Met onze geavanceerde meetapparatuur kunnen we snel de oorzaak vinden en passende oplossingen bieden.

Dedicate-IT Horeca Wifi: Wat Het Inhoudt Onze wifi-oplossingen voor de horeca zijn ontwikkeld met de specifieke behoeften van de branche in gedachten. We maken gebruik van Ubiquiti UniFi-technologie om een betrouwbare en snelle verbinding te bieden, zodat gasten kunnen genieten van een moeiteloze connectiviteit.

Wifi voor Personeel: Bestellingen Opnemen met Gemak Speciaal voor het horecapersoneel hebben we wifi-opties waarmee ze eenvoudig over het terras kunnen lopen en bestellingen kunnen opnemen. Dankzij onze betrouwbare wifi kunnen jouw medewerkers snel en efficiënt bestellingen noteren, waardoor de service naar een hoger niveau wordt getild.

Gescheiden Wifi Netwerken: Voor Gasten en de Kassa Veiligheid en efficiëntie zijn essentieel in de horeca. Daarom biedt Dedicate-IT afzonderlijke wifi-netwerken aan. Gasten kunnen genieten van een apart gastennetwerk voor een optimale online ervaring, terwijl de kassa en bedrijfsprocessen veilig en snel draaien op een apart netwerk. Zo blijven gasten tevreden en behoud je controle over jouw bedrijfsactiviteiten.

Remote Monitoring en Onderhoud: Altijd Operationeel Dedicate-IT gaat verder dan alleen installeren. We kunnen jouw horecawifi op afstand monitoren, potentiële problemen snel detecteren en oplossen. Fouten worden opgespoord en verholpen zonder verstoring van jouw gasten of personeel.

Wifi in de Horeca: Naar Een Nieuw Niveau Onze wifi-oplossingen tillen jouw horecabedrijf naar een hoger niveau. Bied jouw gasten een naadloze online ervaring, terwijl jouw personeel efficiënter werkt dan ooit tevoren.

Voordelen van Dedicate-IT Horeca Wifi

Afzonderlijke wifi-netwerken voor gasten en de kassa zorgen voor optimale veiligheid en efficiëntie. Wifi-opties voor personeel maken het opnemen van bestellingen over het terras eenvoudig en snel. Dedicate-IT verzorgt de complete installatie en kan het netwerk op afstand monitoren, zodat jij je kunt richten op andere belangrijke zaken binnen jouw horecazaak. Ben je klaar om de wifi-ervaring in jouw horecazaak te verbeteren? Neem contact op voor een gratis adviesgesprek met Dedicate-IT!

Restaurant-2

Wilt u weten hoe wij uw bedrijf kunnen helpen?

Heeft u vragen? Ideeën? Laat uw telefoonnummer achter en onze specialist neemt contact met u op.